GLS Netherlands breidt wagenpark uit met 6 Ford E-Transits

Wij zijn trots om aan te kondigen dat GLS Netherlands voor elektrisch kiest met de aanschaf van zes Ford E-Transits! Met een indrukwekkend rijbereik van 317 km en snellaadcapaciteit, zetten we een stap voorwaarts richting duurzame bezorging. Wij wensen de berijders veel elektrisch rijplezier en veilige kilometers toe.

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet GLS Netherlands een stap voorwaarts in hun streven naar milieuvriendelijke bezorging. Recentelijk heeft GLS zes Ford E-Transits in gebruik genomen, allemaal volledig elektrisch waardoor deze bedrijfswagens emissieneutraal ingezet kunnen worden.

Maar het gaat verder dan alleen de keuze voor elektrisch. GLS is een bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntende afleverkwaliteit en snelle doorlooptijd. Door te kiezen voor elektrische voertuigen, laten ze zien dat duurzaamheid en efficiëntie hand in hand kunnen gaan.


Deze beslissing kwam niet zomaar tot stand. Amega Fleet, een organisatie die totaaloplossingen biedt op het gebied van zakelijke mobiliteit, heeft nauw samengewerkt met GLS om tot deze unieke levering te komen. Door mee te denken met de klant en samen op zoek te gaan naar passende oplossingen, heeft Amega Fleet een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van deze uitbreiding van het elektrische wagenpark van GLS Netherlands. 

Daarnaast heeft PSB Bedrijfswageninrichting gezorgd voor een professionele bedrijfswageninrichting, waardoor de Ford E-Transits niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens praktisch en efficiënt in gebruik.


Met deze zes nieuwe elektrische voertuigen levert GLS Netherlands een mooie bijdrage aan duurzame bezorging.